Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wijnproeverij KERST

december 8 @ 15:00 - 17:30

€49.95
Wijnproeverij Kerst

Als de Sint (net weer) het land uit is, nadert Kerst snel. Met natuurlijk ook weer de vraag welke wijn bij het diner te serveren?

Maak het jezelf makkelijk, en kom op zondagmiddag 8 december naar deze wijnproeverij waarin een aantal hele mooie wijnen die prima tijdens het kerstdiner geserveerd kunnen worden geproefd gaqan worden. Zo weet je al welke wijnen je voor de kerst kunt bestellen. Maar bovenal wordt het een hele gezellige en smaakvolle middag. Bij de wijnen zal wat te knabbelen en zullen enkele kleine hapjes geserveerd worden.

Uiteraard krijg je er de wijn-spijs tips bij, en wordt er een en ander over de wijnen, de druivenrassen en wijngebieden bij verteld. Kun je mooi met die informatie pronken tijdens het kerstdiner. En heb je geen wijnen voor je kerstdiner nodig, ook dan is dit een hele leuke, interessante en smaavolle middag uiteraard.

Er zal een proeflijst uitgedeeld worden, zodat na afloop zelf de voor jou lekkere  en geschikte wijnen kunt bestellen. Dus geen “opgedwongen” verkoop, je kunt zelf besluiten of en welke wijnen je gaat kopen.

Dus schrijf je snel in!

Deze wijnproeverij gaat door va 10 deelnemers, maximaal aantal deelnemers is 24.
Inschrijving is mogelijk tot 1 december.

Gegevens

Datum:
december 8
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€49.95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://jedewijn.nl/product/wijnproeverij-kerst-dec25/

Organisator

JeDeWijn
E-mail
info@jedewijn.nl

Locatie

Restaurant Buitenzorg, Amsterdamseweg 19, Ede
Amsterdamseweg 19
Ede, Nederland
+ Google Maps