Ga naar de inhoud

Hulp bij wijnevenement

Ik zet mijn organisatietalent, wijnkennis en ervaring graag in voor en bij uw wijnevenement!

Vanuit JeDeWijn help ik graag mee op uw wijnevenement, waar ik mijn wijnkennis kan en zal inzetten. Ook is het mogelijk om mijn project- en evenement- management ervaring in te zetten om uw proces of evenement nog beter te laten verlopen. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden en het tarief.

Hieronder enkele voorbeelden wat ik voor u kan betekenen. Graag maak ik samen met u uw wijnevenement tot een succes. Ik denk graag met u mee, en als u me via het contactformulier op de website contacteert of me direct mailt, komen we vast tot een mooie samenwerking.

Enkele voorbeelden

JeDeWijn kan u van dienst zijn met:

  • bemannen van een stand met verschillende wijnen op een wijnfeest, beurs of proeverij
  • een wijnproeverij of wijnworkshop (in verlengde van mijn aanbod voor proeverijen)
  • inhouse (mini)wijncursus (in verlengde van mijn wijncursusaanbod)
  • een wijnquiz als onderdeel van uw evenement
  • een wandel of fietstocht langs diverse wijngaarden met optie tot wijnproeven in de wijngaard

Benader JeDeWijn niet voor:

  • een barmedewerker
  • louter uitschenken wijn zonder het het verhaal erbij te mogen/kunnen vertellen
  • loper/wijnflesbijvuller op uw proeverij

Ik help u graag op uw wijnevenement!