Ga naar de inhoud

JeDeWijn Wijnproeverij en Wijncursus - wijnen op een rij

Wijnproeverij in Ede e.o.

JeDeWijn biedt wijnproeverijen op lokatie aan. Dit kan bij jou thuis of op een andere locatie zijn. Als je zelf geen lokatie hebt, kan JeDeWijn je helpen er samen eentje te vinden. Tijdens een gezellige middag of avond zul je verschillende wijnen proeven en kun je er ook bijpassende hapjes laten serveren.

Waarom een wijnproeverij van JeDeWijn ?

Leuk, gezellig en leerzaam

Een wijnproeverij moet bovenal leuk en gezellig zijn. JeDeWijn zorgt op een ongedwongen en fijne manier hiervoor. En hoewel het vaak niet het doel was van de deelnemers leren ze toch best veel over wijn en de gepreofde wijnen en gebieden waar deze uitkomen.

Gegeven door wijnkenner

De wijnproeverij op locatie wordt gegeven door een bevlogen vinoloog, zie over JeDeWijn. Dus niet iemand die de proefnotities van een ander voorleest, maar echt je vertelt over de wijn, wat je proeft en je vertelt hoe wijn te proeven.

Scherpe prijs, geen wijnverkoop

De wijnproeverijen van JeDeWijn zijn zeer scherp geprijst. Al mogelijk vanaf slechts EUR25,- p.p. JeDeWijn werk onafhankelijk, en “dwingt” je niet tot kopen van wijn. Uiteraard krijg je wel een proeflijst, zodat je de wijnen kunt kopen in de (web)winkels waar JeDeWijn dat ook deed.

Wijnproeverij op locatie

Wijnproeverij van JeDeWijn

Een wijnproeverij door JeDeWijn vindt dus plaats op een door jou, of samen, bepaalde en geregelde locatie. JeDeWijn zorgt voor de wijn, wijnglazen, waterkannen, waterglazen, proefformulieren en spuugbakken (indien nodig).

Graag bepaalt JeDeWijn in overleg en samenspraak de insteek en wijnthema van de proeverij, en daarmee dus de (soort) wijnen.

Met de wijnproeverij heeft JeDeWijn geen onderliggend commercieel belang, JeDeWijn verkoopt dus geen wijn. Eenieder kan zijn favoriete wijn zelf kopen/nabestellen in de (web)winkel waar JeDeWijn dat ook deed.

Overige aanbod JeDeWijn

JeDeWijn biedt naast wijnproeverijen ook diverse wijncursussen in Ede (SDEN) aan. Op de kalender op deze website kun je de ingeplande wijncursussen zien. En meer informatie over wijncursussen in Ede is ook op deze website beschikbaar.

Ook organiseert JeDeWijn i.s.m. Buitenzorg in Ede en Vinify thema proeverijen. Ook deze zijn op de kalender te vinden.

JeDeWijn biedt daarnaast ook wijn samenvattingen en SDEN oefenvragen aan in zijn webshop. Erg handig bij het studeren voor de examens bij je wijncursus!

Wijnproeverij

Hieronder diverse opties en ideeën voor een wijnproeverij.

Mocht je het al weten: via de webshop kun je direct een wijnproeverij op lokatie door JeDeWijn boeken. Maar ook prima om eerst meer informatie over een wijnproeverij via het contactformulier aan te vragen. Dit kan ook door mij direct te mailen.

Wijnproeverij in Ede e.o.

JeDeWijn is gevestigd in Ede (GLD). Wijnproeverijen op locatie kunnen echter door het hele land plaatsvinden. Vooral voor een wijnproeverij op locatie in Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Lunteren, Veenendaal, Elst, Huissen, Duiven, Zevenaar, Velp, Rheden, Rhenen, Dieren, Renkum, Didam, Wageningen of een andere plaats in deze regio is JeDeWijn de ideale partij!. Maar waar gewenst en mogelijk rij ik ook verder het land in. Wel reken ik in meeste gevallen een bedrag voor de gereden kilometers van en naar Ede. 
De wijnproeverij vindt plaats op locatie die jij regelt. Maar het is ook mogelijk – in overleg met of met hulp van JeDeWijn – een locatie te regelen.

Wijnproeverij met thema

Wat is er nu leuker dan de wijnproeverij wan een bepaald thema thema voorzien?
Graag bepaalt JeDeWijn in overleg de insteek en wijnthema van de proeverij, en daarmee dus de (soort) wijnen.
En heb je geen idee? Geen punt, ik heb altijd wel leuke ideeën.
Hierbij enkele voorbeelden van wat zoal kan: wijnproeverij Italië, wijnproeverij Spanje, wijnproeverij Duitse wijnen, wijnproeverij mousserende wijnen, wijnproeverij wijnen bij wild, wijnproeverij lentewijnen, wijnproeverij zomerwijnen,wijnproeverij herfstwijnen,wijnproeverij winterwijnen, wijn&spijs proeverijen met diverse optie: kaas, hapjes, en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Groepsactiviteit wijnproeverij

Ben jij met een groep vrienden, met familie of collega’s op zoek naar een leuke activiteit. Dan is een wijnproeverij op locatie, zoals op deze pagina beschreven, erg aan te raden!
En mocht men nog naar huis moeten rijden, uiteraard zijn er spuugbakken beschikbaar. Wist je dat je beter proeft als je de wijn niet doorslikt?

Groepsuitje wijnproeverij

Een uitje gepland, en op zoek naar een leuke activiteit? Dan kan ik je een wijnproeverij van JeDeWijn aanbevelen!
Dit kan dan op de locatie waar het uitje plaatsvindt. We kunnen dan een leuk thema kiezen (zie hierboven) en/of er zelfs een wijnquiz (zie hieronder) aan toevoegen!

Weekendje weg activitiet

Ben jij met vrienden of familie een weekend weg, en zoeken jullie een leuke, gezellige en smaakvolle activeit, dan zou ik een wijnproeverij doen! JeDeWijn komt graat naar de locatie, bijv. het gehuurde vakantiehuis(je) toe, op dit voor jullie te verzorgen. Uiteraard kunnen er dan ook hier weer bijpassende hapjes bijgeboekt worden.

Wijnproeverij met kwis

JeDeWijn breidt zijn wijnproeverij graag uit met een wijnkwis. Natuurlijk kan ik de wijnquiz heel moeilijk maken, maar dat is niet de bedoeling hoor. Het gaat er juist om, om op een leuke, ludieke en voor de meesten fanatieke manier meer over wijn te leren!
Een wijnquiz kan natuurlijk ook in teamverband, gelijkend een pubquiz. Maar ook een ‘petje op petje af’ wijnkwis behoort tot de mogelijkheden.
Uiteraard stelt JeDeWijn een wijnprijs voor de winnaar ter beschikking!

Bedrijfsborrel met wijnproeverij

Willen jullie eens iets anders op de DoMiBo of VrijMiBO?
Laat dan JeDeWijn naar jullie toe komen om jullie een aantal mooie wijnen te laten proeven. Een wijnproeverij met collega’s is er leuk, gezellig en zelfs leerzaam.
En ook hier geldt weer: mocht men nog naar huis moeten rijden, uiteraard zijn er spuugbakken beschikbaar. Wist je dat je beter proeft als je de wijn niet doorslikt?

Reserveer nu een wijnproeverij op locatie

Deze pagina gaf je veel informatie en opties voor een leuke, leerzame en gezellige wijnproeverij op locatie.
Wil jij zo’n wijnproeverij boeken of er meer over weten, neem dan direct contact op!