Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Oefenvragen SDEN 2

Oefenvragen SDEN 2

Ben jij bezig met een SDEN2 wijncursus, of ben je je aan het voorbereiden op het SDEN 2 examen?
Vanaf nu kun je in de JeDeWijn’s webshop handige SDEN2 oefen examen downloaden!

De vragen zijn een hele goede oefening in voorbereiding op je SDEN2 examen, maar ook als je dat examen niet gaat doen of eens wilt weten of je al “meer je al van wijn weet” dat zijn deze vragen heel erg leuk en nuttig. Naast de vele multiple choice oefenvragen volgen er 14 extra open vragen cq invuloefeningen!
Deze invuloefeningen bieden je ook nog eens direct een samenvatting van een deel van de SDEN2 stof.

Bij de antwoorden op de MPC vragen wordt niet alleen het juist antwoord gegeven, maar ook waar je dit kunt terugvinden in het boek en waar relevant en interessant (en dat is meestal) wordt ook toegelicht waarom de foute antwoorden niet goed zijn. Hier leer je immers het meeste van.

NB1 wil jij een SDEN 2 cursus gaan doen? WijnschoolEde start i.s.m. JeDeWijn dit najaar met een SDEN2 wijncursus in Ede.
Zie hier voor meer info en inschrijven. En o ja, in deze cursus van Wijnschool Ede krijg je deze oefenvragen er natuurlijk gewoon bij.

NB2 Naast deze oefen examenvragen 2 biedt JeDeWijn je ook een SDEN2 samenvatting aan. Deze samenvatting zal je enorm helpen om alles te onthouden, en is samengesteld op basis van de zgn. toetstermen die je voor het examen dient te kennen (zie de SDEN website). Het vat dus het essentiële voor je samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *